Facebook Sant Joan Baptista Twitter Sant Joan Baptista

AVÍS IMPORTANT:

Seguint indicacions del Bisbat us comuniquem que:

  1. NO es celebrarà misses, ni altres celebracions, pregàries o actes de devoció pública.
  2. Es dispensa del precepte dominical.
  3. No es farà cap tipus de reunió.
  4. Ajornem la celebració del 50è aniversari de la Parròquia del 2 de maig al dissabte abans de Sant Joan, 20 de juny, amb les seves confirmacions i reafirmació de la fe. Per Pasqua renudarem les celebracions.
  5. Es recomana seguir la missa per TV o ràdio (clickeu per veure les opcions)
  6. Cal intensificar la pregària i aprofitar aquest temp  de veritable desert per llegir la paraula de Déu, pregar amb les pregàries que us fem arribar diàriament, i sentir-nos molt propers amb els qui pateixen i el sanitaris que cuiden els malalts.
  7. Quan es concreti l'estat d'alarma decretat pel president us informarem de si cal prendre mesures adicionals.
  8. Recordeu que teniu disponibles les lectures de cada setmana a la nostra pàgina del Pou de Jacob.
Una abraçada ben animosa, (i a distància)

Mn. Agustí


Benvinguts

Des d'aquesta plataforma digital et dono la benvinguda a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Vilanova i la Geltrú, en nom de tota la Comunitat Cristiana que la formem.

La nostra parròquia és l'última que s'ha creat a la nostra ciutat i abasta els barris de Sant Joan, l'Aragai, La Collada, Fondo Somella i les urbanitzacions de Santa Maria i el Prat de Vilanova.

En aquesta web hi trobaràs molta de la informació que busques o que necessitaràs per entendre ben bé qui som i què som com a Comunitat.

Esperem que aquesta finestra virtual que has obert t'obri també el cor a l'experiència d'un Déu que t'estima i que mitjançant la seva Església vol sadollar-te del seus dons.

Benvingut/da a la Web de la Parròquia.

Mn. Agustí Panyella.

Som una comunitat Cristiana Catòlica que serveix els barris de Sant Joan, Aragai, Molí de Vent, la Collada-Sis Camins, Fondo Somella i Santa Maria. La Parròquia té els seus orígens a l'any 1970 quan l'extensió de la ciutat arribà als que són actualment els barris del terme parroquial.

Començà amb una capella a l'Avinguda Francesc Macià, prop del carrer Josep Coroleu, i al cap de quatre anys es va desplaçar al seu lloc actual. Actualment compta amb el temple Parroquial i la nova Capella de la Mare de Déu de la Mercè al barri de La Collada, Avinguda de Somella nº 2 (cruïlla del Sis Camins)

La comunitat va començar amb unes 50 persones i actualment està formada per unes 500, que atenen les necessitats socials i els serveis religiosos catòlics d'aquests barris.