Canal Youtube Sant Joan Baptista Facebook Sant Joan Baptista Twitter Sant Joan Baptista

AVÍS IMPORTANT:

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, l'assistència a l'Esglèsia s'ha de fer seguint un conjunt de recomanacions.

Podeu trobar el detall de les instruccions aquí, les més importants son
  1. Evita les aglomeracions a la porta del temple, tant a l'entrada com a la sortida, i mantingues sempre la distància d'1,5m.
  2. L'aforament a partir del 24 de Juny passa a 75% de la capacitat (240 persones): tres persones per banc a les fileres centrals, i famílies que vinguin juntes als bancs laterals.
  3. És obligatori portar mascareta i NO portar guants. Fes servir el gel hidroalcohòlic, i NO agafis cap fulla o sobre.
  4. No hi haurà cap gest de la pau ni contacte físic.
  5. La comunió es farà a la ma, sense guants. Espera que hi haig espai al passadís i respecta sempre la distància d'1,5m i les línies marcades al terra.

Ajornem la celebració del 50è aniversari de la Parròquia fins l'any vinent, amb les seves confirmacions i reafirmació de la fe.


Mn.  Agustí  CELEBREM ELS 50 ANYS DE LA PARRÒQUIA
Benvinguts

Des d'aquesta plataforma digital et dono la benvinguda a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Vilanova i la Geltrú, en nom de tota la Comunitat Cristiana que la formem.

La nostra parròquia és l'última que s'ha creat a la nostra ciutat i abasta els barris de Sant Joan, l'Aragai, La Collada, Fondo Somella i les urbanitzacions de Santa Maria i el Prat de Vilanova.

En aquesta web hi trobaràs molta de la informació que busques o que necessitaràs per entendre ben bé qui som i què som com a Comunitat.

Esperem que aquesta finestra virtual que has obert t'obri també el cor a l'experiència d'un Déu que t'estima i que mitjançant la seva Església vol sadollar-te del seus dons.

Benvingut/da a la Web de la Parròquia.

Mn. Agustí Panyella.

Som una comunitat Cristiana Catòlica que serveix els barris de Sant Joan, Aragai, Molí de Vent, la Collada-Sis Camins, Fondo Somella i Santa Maria. La Parròquia té els seus orígens a l'any 1970 quan l'extensió de la ciutat arribà als que són actualment els barris del terme parroquial.

Començà amb una capella a l'Avinguda Francesc Macià, prop del carrer Josep Coroleu, i al cap de quatre anys es va desplaçar al seu lloc actual. Actualment compta amb el temple Parroquial i la nova Capella de la Mare de Déu de la Mercè al barri de La Collada, Avinguda de Somella nº 2 (cruïlla del Sis Camins)

La comunitat va començar amb unes 50 persones i actualment està formada per unes 500, que atenen les necessitats socials i els serveis religiosos catòlics d'aquests barris.