#Jotambeconstrueixolesglesia

L'església la construïm entre tots. No tan sols quan anem a les celebracions cada cap de setmana, o quan algú ens convida a una boda, a una primera comunió, o a un funeral. Quan participem a qualsevol de les més de 40 activitats que tenen lloc de manera regular a la nostra parròquia, també estem construint església. Quan ajuden a que aquestes activitats tinguin continuïtat i arribin al major nombre possible de persones, també estem construint església.

Aquesta és una mostra de totes les tasques que els nostres companys, amics i feligresos realitzen cada setmana:

#Jotambeconstrueixolesglesia


I tu, també construeixes l'església amb nosaltres? Si ens vol ajudar amb el teu temps o les teves habilitats, et pots posar en contacte amb les persones responsables de qualsevol de les activitats que pots trobar al web. I si ens vols ajudar amb el teu suport econòmic ...


... pots imprimir i omplir aquesta fitxa amb les teves dades i portar-la a la nostra parròquia, o recollir-la directament allà i entregar-la a la bústia:


Recorda que la teva aportació, a més de ajudar a mantenir totes les activitats de la parròquia, pot suposar per a tu una desgravació en la teva declaració anual de la renda.

Construeix l'església amb nosaltres!

Gràcies per la teva ajuda.